beats by dre cheap

'da li te nervira kad ti iz svemira pošaljem leptira'

Post iz autobusa, jer ako ne nađem zanimaciju do moje stanice sad kad je društvo izašlo, zaspat ću i profulati stanicu. Doduše, ne bi mi bio prvi put.

- Gledam u hrpu pepela i samo jedan preostali dio papira, na kojem piše:  ... Još uvijek sve čuvam.
- Ja više očito ne.

- Moram napomenuti brata da mi je rekao nabaviti vreću za udaranje.
- Ovi s 'bijesnim' automobilima si previše daju za pravo da projure pravo kroz lokvu i okupaju pješake od glave do pete.
- Njemu je realno da u filmu imaju ukleti brodovi, duhovi na kopnu, Kraken u moru i da Sparrow umre i ponovo oživi u svakom dijelu, ali mu je nerealno da film prikazuje da u tom periodu ima žena koja kaže : 'I'm a woman of science'.

Stvarno mi treba ta vreća.

Razmišljam kako sam poželjela čuti ono Ninuška. Taj je nadimak prošao toliko promjena od mog imena da uopće više ne liči na samo ime, rusko-romantičarski, na koji jedino pravo da ga koristi ima moja porodica. Uvijek me podsjeti na Puškinovu Tatjanu i '...što sanja, što se u snove zaljubila...', da ne tipkam sada cio odlomak kojeg se sjećam još uvijek, od drugog razreda.  Što sam se više nadimcima opirala i insistirala da me zovu imenom, više su ih moji poznanici imali. Izvedenice od mog imena, skraćene i produžene verzije, pa izvedenice od izvedenica, od Rose, od doktor...
Ali ovo Ninuška mi je uvijek bilo srcu drago.
I nadimak mog najboljeg prijatelja za mene, ali samo njegovim akcentom. I to naročito ono kad se kao ljutne jer ga udarim po nadlaktici nekom svojom knjižurinom, pa kao podvrisne na mene nadimkom, a ustvari, napad male mene na njegovih gotovo 2 metra visine je kao da mu je samo povjetarac zanjihao rukav.

- Mama je uvijek mama i džaba sve godine koje imaš, ona će da te naruži ako ima razloga, i džaba ti tvoje završene godine medicine, ona će da ti bude doktor i da brine za tvoje zdravlje. Već zamišljam kako se pravdam jer se ljuti što sam prestala nosit steznik i počela vježbati.
- Ali nosim steznik kad vježbam. Uostalom, doktor je preporučio fizikalne - smišljam da ću to reći.
Pa ipak, vidim već kako se okreće, pogleda me, oslovi punim imenom, napravi pauzu i kaže:  Ja nisam stručnjak, ali mislim da  doktor pod fizikalnim nije podrazumijevao 100 čučnjeva u 2 uvečer. - uvijek mi zbog toga prigovara, ali to je jedini način za ostati budna cio noć kad ti ni pola litre kahve ne pomaže da se razbudiš.
Zahvaljujući tome sam riješila prošli semestar. I zeznula koljeno, doduše.
Pa, mogu se samo nadati da neće primjetiti da nemam steznika na koljenu i da ćemo izbjeći ovaj razgovor.

Ubi sav behar i usjeve ovaj snijeg i minus, baš tužno. Nadam se zbog zemljoradnika i voćara da će se ovo brzo razvedriti ako Bog da. A mi na faxu pregovaramo da nas ovi iz Hercegovine vode kući, kažu tamo sunce grije, unatoč januaru ovamo.


http://.blogger.ba
20/04/2017 19:17